Det här är inte en blogg

Det här är ett ställe där jag som författare och skribent publicerar texter. Det är sällan personligt. Aldrig privat.

Allt som står här är inte sant. Allt jag skriver tycker jag inte och jag skriver inte allt som jag tycker. Jag skriver för att engagera och provocera. För att du ska känna, tänkta, agera. För att du ska ifrågasätt saker du alltid trott är sant. Jag vill pröva olika skrivstilar och ämnen, vinklingar och argument.

Ibland redigerar jag gamla texter för att göra dessa tydligare eller för att lägga till ny information. Länkarna som finns längst ned på de flesta sidor är generellt inte att betrakta som källor utan tips på vidare läsning inom ett område för den som är intresserad av ett specifikt ämne. Och i den mån jag använt konkreta källor specificeras dessa tydligt längst ned på sidan.

Det här är inte en demokrati och ingen plattform där någon annan jag med nödvändighet får uttrycka sin åsikt. På grund av tidigare hot och kränkande kommentarer förhandsmodereras kommentarerna. Riktigt korkade och kränkande kommentarer publiceras vanligtvis inte. Kommentarer som jag bedömer bryter mot lagen publiceras aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar